Kontakt

Alle spørsmål kan mailes til:

kakepiken.com@gmail.com

Jeg forsøker å svare alle innen kort tid.

Hilsen Helene

Én kommentar

  1. Hei. Jeg elsker Helenes saftige Gulrotkake i langpanne, har bakt den mange ganger. Den er helt nydelig, men jeg har ett problem når jeg baker denne. Kremen har lett for å skille seg (sprekke), hvordan kan jeg unngå dette. På forhånd mange takk for svar og for en kjempefin blogg 🙂 Mvh Kirsti

    • Hei.
      Ja det har skjedd for meg også noen ganger, det er enklere å få den til når alle ingrediensene er romtempererte. Om den sprekker kan du forsøke å redde den inn igjen med mer melis eventuelt.

  2. Monica Følstad

    Hei 😊 har fått tips om deg når det gjelder bryllupskake.. 🙂 tar du imot bestilling på så store kaker? Vi er 65 gjester og ønsker i utgangspunktet en treetasjers stablekake;-) kan det være en jobb du er interessert i? Mvh Monica Følstad

Skriv din kommentar her.